Bugun...

Aksaray Belediyespor’un, kupası çalınmamış Amaç Galatasaray'la maç yapmakmış

3.Ligde Grubunu 1. sırada bitirerek TFF 2. Lig’e yükselen 68 Aksaray Belediyespor’un kupası çalındı şeklinde haber çıkmıştı gerçek ortaya çıktı. Amaç Galatasaray'la maç yapmakmış.
facebook-paylas
 Tarih: 02-06-2023 21:13:21

Aksaray Belediyespor’un, kupası çalınmamış Amaç Galatasaray'la maç yapmakmış

TFF 3. Lig 3. Grup’ta şampiyon olarak 20 yıl sonra TFF 2. Lig’e yükselme başarısı gösteren 68 Aksaray Belediyespor, şok bir haberle sarsılmıştı. Aksaray Belediyesi önünde sergilenen şampiyonluk kupası kayıplara karıştı.

Aksaray Belediyesi, sosyal medya hesabından çalınan kupa için yardım çağrısında bulunmuştu.

Yapılan paylaşımda, “KUPAMIZ ÇALINDI! Günlerdir belediyemizin girişinde sergilediğimiz, gözümüzden sakındığımız Aksarayspor’umuzun kupası çalınmıştır. Lütfen gören, duyan kim varsa bizlere haber versin” ifadelerine yer verildi.. 

AMAÇ GALATASARAY'LA MAÇ YAPMAKMIŞ

Aksaray Belediyespor, kupa twitini dikkat çekmek için paylaştığını açıkladı 
Yaılan paylaşımda,''Şampiyonluğumuza 5 maç kala tribünde tezahürat ederken rahatsızlanarak vefat eden 16 yaşındaki kardeşimiz MUHAMMED EREN YILMAZ'ın ismini Tüm Türkiye’ye duyurmak ve hatırlatmak için böyle bir paylaşım yaptık...

Elbette kupamıza gözümüz gibi bakıyoruz. Şimdi tüm dikkatleri çekmişken koyu bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray'a bir dostluk maçı teklif ediyoruz.

Ne dersiniz❓ 
@GalatasaraySK

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Futbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI