1xbetm.info hipas.info wiibet.com mariobet giriş restbetcdn.com
Bugun...

Uğur & Burcu Pekmezci, Sporcu Sağlığı ve Kilo Verme Merkezi Kahramanmaraş'ta

Gaziantep ve Türkiye’de Beslenme ve Diyet Koçluğu alanında marka olmuş Uğur Pekmezci ve eşi Burcu Pekmezci, şimdi Kahramanmaraş'ta
facebook-paylas
 Tarih: 18-08-2022 20:57:44  -   Güncelleme: 24-08-2022 17:07:44

Uğur & Burcu Pekmezci, Sporcu Sağlığı ve Kilo Verme Merkezi Kahramanmaraş'ta

İnsanlara yardımcı olmaya ve hayatlarını değiştirmeye söz vererek yola çıkan Uğur Pekmezci ve Burcu Pekmezci, Kahramanmaraş'ta gururla ve mutlulukla hizmet vermeye başladı.

Beslenme ve Diyet Koçluğu alanında Gaziantep ve Türkiye’de marka olmuş Uğur Pekmezci ve eşi Burcu Pekmezci, Sporcu Sağlığı, Kilo verme ve Cilt bakım Merkezini Kahramanmaraş'a taşıdı.


Maraştaspor Gazetesine, Uğur & Burcu Pekmezci Sporcu sağlığı, kilo verme ve Cilt bakım Merkezi, hakkında Uğur Pekmezci açıklama yaptı.

Uğur Pekmezci, yaptığı açıklamada,'' Merhabalar Biz Ugur ve Burcu Pekmezci 6 yıldır; Milli sporculara, milli antrenörlere, tüm spor dallarında ki sporculara ve 7’den 77 ye binlerce kişiye beslenme koçluğu yaparak; 
Antrenman sürelerini uzatma, Maçlar daki performanslarını artırma, Yağ hacminden Kilo verme, Kas hacminden Kilo alma, Enerji yüklemesi, Gelişim zayıflığı gibi konularda destek veriyoruz'' diyerek sözlerine başladı...

 

PEKİ NELER YAPIYORUZ?

Bizimle birlikte Uzman askerlik parkurlarına, Polislik parkurlarına, Bekçilik Parkurlarına, Spor müsabakalarına ve Hali hazırda yapmış olduğunuz sporlara tam destek hazırlanabilirsiniz diyen,'' Uğur Pekmezci, Peki neler yapıyoruz? sorusuna ise,''Özel tanita cihazımız ile vücudunuzdaki 8 farklı değere bakıyoruz ve  5 dakika içinde belirlemiş oluyoruz.

 Vücut değerlerinize göre size soracağımız 8 soru ile size özel bir beslenme programı, takviye programı ve size özel spor programı çıkarıyoruz.  Açılışımıza özel bu analizlerden ve koçluğumuzdan ücretsiz faydalanabilirsiniz'' dedi..

Etiketler
  Kaynak: maraştahabergazetesi.com

  DİĞER Kahramanmaraşspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI