SON DAKİKA


Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm tek parça izle ATV! Bir Zamanlar Çukuova yeni bölüm izle
Tarih: 24-12-2020 21:26:32 Güncelleme: 24-12-2020 21:26:32 + -


ATV ekranlarının sevilen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da bu sezon izleyiciyi şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. 78. yeni bölümü ile 24 Aralık Perşembe akşamı milyonları yine ekran başına dikti. Diziyi kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler arayış içine girdi. İşte 24 Aralık 2020 tarihinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukuova 78. Bölüm.

facebook-paylas
Tarih: 24-12-2020 21:26

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm tek parça izle ATV! Bir Zamanlar Çukuova yeni bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 78. bölüm tamamı yayınlandı! Atv'nin fenomen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova her bölümüyle rekorları alt üst etmeye devam ediyor. Peki yeni bölümde neler oldu? İşte tüm detaylar...

 

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 78. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Demir ile Müjgan sonunda beklenen kararı alarak boşanmayı kabul ederler. Züleyha ile Yılmaz da Adnan bebeklerini yanlarına alarak yeni evlerine doğru yola çıkmışlardır. Ancak kaderin bu aşk üzerindeki sis perdesi durmak bilmemiştir. Yılmaz’ın otomobili uçurumdan yuvarlanınca Züleyha’nın dünyası bir anda alt üst olmuştur.

 

Demir ile birlikte Züleyha son anda Yılmaz’ı hastaneye yetiştirir. Ağır yaralı bir halde ameliyata alınan Yılmaz için zaman gitgide daralmaktadır. Fekeli ile Züleyha da kendilerine yardım eden Demir’e minnet borçludur. Uzun ameliyatın ardından herkesin beklediği müjdeli haber gelmiş ve sonunda nihayet Yılmaz gözlerini tekrardan açmıştır.






İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Canlı izle Haberleri

YUKARI