Bugun...

Avrupa Birliği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı İş Birliğiyle yapılan Ferhuş Futbol Sahası açıldı

Kahramanmaraş'ta Avrupa Birliği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı İş Birliğiyle yapılan Ferhuş Futbol Sahası açıldı
facebook-paylas
 Tarih: 22-04-2024 00:17:13  -   Güncelleme: 27-04-2024 11:01:13

Avrupa Birliği ve  Gençlik ve Spor Bakanlığı İş Birliğiyle yapılan Ferhuş Futbol Sahası açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Avrupa Birliği ve Alman Kalkınma Bankası (KfW) arasında imzalanan FRIT Fonu çerçevesinde Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ''Korunmasız Gençlerin Gençlik ve Spor Altyapısı ile Güçlendirilmesi Projesi'' kapsamında 12 ilde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılış töreni düzenlendi.

 

Törene, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, KFW Kalkınma Bankası Güney Doğu Avrupa ve Türkiye Direktörü Dr. Klaus Müller ile Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Delegasyon Başkan Yardımcısı Jurgis Vılcınskas da katıldı. Açılışa Kahramanmaraş'a Dulkadiroğlu Kaymakamı Çelikkaya’ya, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Adem Akdeniz, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  Atilla Dağ ve Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Alman Kalkınma Bankası tarafından yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında ilimize inşa edilen Karacasu-Ferhuş Futbol Sahası tesisinin açılışı da törende gerçekleştirildi.

Etiketler
  Kaynak: marastasporgazetesi.com

  DİĞER Futbol Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI