Bugun...

Kahramanmaraş İstiklalspor Futbolcuları ve Güreşçiler, Depremin Yıldönümünde Dualarla Anıldı

Kahramanmaraş İstiklalspor futbolcuları ve güreşçiler depremin yıldönümünde hayatını kaybettiği alanda dualarla bir anma töreni düzenlendi
facebook-paylas
 Tarih: 07-02-2024 08:27:53  -   Güncelleme: 07-02-2024 08:45:53

Kahramanmaraş İstiklalspor Futbolcuları ve Güreşçiler, Depremin Yıldönümünde Dualarla Anıldı

Kahramanmaraş'ta geçen yıl meydana gelen depremin yıldönümünde, Kahramanmaraş İstiklalspor futbolcuları ve güreşçilerinin hayatını kaybettiği alanda dualarla bir anma töreni düzenlendi.

 

Gecenin ilerleyen saatlerde, tesis önünde toplanan spor severler dualar ederek bir araya geldi. Kuran-ı Kerim'in okunmasının ardından duygusal anlar yaşandı.

Törene Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu As Başkanı Şahin Hopur, ASKF Başkanı Ekrem Karaoğlan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Spor İlçe Müdürleri, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü ve Kahramanmaraş İstiklalspor yöneticisi Mustafa Orak, sporcular ve sporcu yakınları katıldı. 


Anma töreninde, Kahramanmaraş İstiklalspor tesislerinde hayatını kaybeden futbolcu ve güreşçilerin anısına karanfiller bırakıldı.

 

 

 

Daha sonra, Kapıçam Mezarlığında Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu tarafından kurulan çadıra geçildi ve futbolcu ve güreşçiler için çorba ikram edildi. 

Dev ekranda hayatını kaybeden spor adamlarının resimleri gösterilerek duygusal anlar yaşandı. Mezarlık ziyareti sırasında ise Kuran-ı Kerim okundu ve depremde hayatını kaybeden güreşçilerin mezarı başında dualar edildi.

Yatsı namazı sonrasında okunan Mevlid-i Şerif ile birlikte anma programı sona erdi.

 

Etiketler

  DİĞER Kahramanmaraş İstiklalspor Haberleri
  HABER ARA
GAZETEMİZ
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
  • BUGÜN ÇOK OKUNANLAR
  • BU HAFTA ÇOK OKUNANLAR
  • BU AY ÇOK OKUNANLAR
YUKARI YUKARI